Als bewegen / dansen je passie is!

GV Fidelitas heeft een heel groot sportaanbod.

Iedereen voor wie bewegen en dansen een passie is, is bij GV Fidelitas op de juiste plek. Voor jong en oud is er een uitgebreid lesaanbod. Naast de groei van turn- en dans technieken, geeft deelname aan onze lessen een positieve invloed op de geestelijke ontwikkeling, sociale interactie en het gevoel van saamhorigheid, binnen een respectvolle en vertrouwde omgeving.  Bewegen en dansen bij GV Fidelitas geeft je een goed gevoel!

Onze gevarieerde lessen worden verzorgd door zeer ervaren, enthousiaste en gecertificeerde leidinggevenden. 

We willen onze lessen laagdrempelig toegankelijk maken, onder andere door de lage contributie tarieven (zie meer info bij lidmaatschap).  

Onze vereniging bestaat al sinds 1936, wat blijk geeft aan een stabiel en groot ledenbestand.

Van bewegen en dansen krijg je een fijn gevoel, wat je samen kunt beleven met de andere groeps-/leeftijdsgenoten. Plezier hebben in de sport is voor ons het allerbelangrijkste, maar we zijn ook erg trots op onze wedstrijdprestaties.

Voor de turngroepen bestaat de mogelijkheid om recreatief deel te nemen, maar daarnaast is er ook een selectiegroep die op meerdere momenten traint en deelneemt aan de jaarlijkse Limburgse Kampioenschappen turnen.

GRATIS meedoen met een proefles?