Kleutergym
De kleutergym heeft geen verplichte kleding, maar de leiding ziet wel graag dat zij sportkleding en sportschoenen of turnschoentjes met witte zolen aanhebben.

Turnen
De turngroepen van Fidelitas komen uit in regionale en landelijke wedstrijden en hebben daarom verplichte turnkleding. Deze is verschillend voor de recreantengroepen en de selectiegroep. Geef bij de aanschaf dus duidelijk aan welk turnpakje je moet hebben.

Recreanten
Leden van de recreanten 1 en 2 dienen tijdens de turnontmoetingen te beschikken over:

  • Wedstrijdturnpakje met lange mouw
  • Half-lange zwarte legging
  • Turnschoentjes
  • Witte sokjes

Het turnpakje voor recreatief turnen is verkrijgbaar bij Sport Tillemans in Brunssum
Tijdens de trainingen is dit niet verplicht. Hier kan een ander turnpakje naar keuze worden gedragen maar ook een legging met een t-shirt kan prima.

Turnen –Selectie groep
Leden van de selectiegroep turnen van Fidelitas dienen te beschikken over:

  • Wedstrijdturnpakje
  • Kort, zwart turnbroekje
  • trainingspak selectiegroep

De kleding voor selectieturnen wordt geregeld via de leiding van de selectiegroep. Om de 2 jaar zal er een nieuw wedstrijdpakje uitgezocht worden door de hoofdleiding. Deze is verplicht voor tijdens de wedstrijden.
Tijdens de trainingen mag er een turnpakje naar eigen keuze gedragen worden.

N.B.: Brugleertjes en straps zijn gewenst en verkrijgbaar bij o.a. Django Dancewear in Amstenrade.

 

Jazzdance
T.b.v. de wedstrijden wordt in overleg met de leidster gekozen voor passende kleding (jazzlegging of panty met short/ shirt of crop-top)

 

NB: Alle leiding van GV Fidelitas dienen in bezit te zijn van het, via Sport Tillemans, te bestellen Vereniging-Trainingsjasje, voorzien van logo en standaard verenigingskleuren.

GRATIS meedoen met een proefles?